Bezejmenná...

Bezejmenná...

Anotace: zase pro jednou mé myšlenkové pochody, když jsem nemohla usnout :)...

Ukázat se v celé své kráse a bolesti,
otevřít se světu ve snaze zbavit se neřesti,
jež prostupuje celým mým tělem,
dělej si co chceš, šeptám ti ve stavu bdělém.

Minuta za minutou se pomalu vleče,
neměj strach, mé tělo ti neuteče,
težkými okovy spjato je se zemí,
ta co dřív bývala mnou tu již není.

Její duše i jiskra vyhasla,
tělo však žije dál,
splnilo se ti to co sis vždy přál
a o co jsi pár let usiloval.
Autor efie, 01.06.2009
Přečteno 260x
Tipy 7
Poslední tipující: Boudicca, Isquieasuus, jedam, Bíša, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkná práce s jazykem.....zvláště některé rýmy se mi líbí. Jen tak dál.

13.10.2009 15:03:00 | Boudicca

:+))

01.06.2009 15:41:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí