Oheň

Oheň

Anotace: znovunalezená básnička stará už pár let:)

Sbírka: Kniha stížností

Zapaluji plamen svíčky a zpod zavřenými víčky sním si svůj sen..

Oheň zahání bezmoc do kouta,
skrývá sílu jež city rozpoutá.
Jeho teplo pohladí tvou tvář,
tmu zahání jeho zář..

Není ohně, který věčně plane,
tma se vrátí, to se stane.
Poslední záblesk, stoupá dým.
Sny se neplní já vím
Autor darkday, 03.06.2009
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Emira, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí