.........

.........

V očích smutek nenadálý,
prosby v písních tiše zní,
všichni kdo teď ještě hráli,
náhle sladce spí.
.
Mrtvo v krajích, temný sál,
zmizelý úsměv, co v srdci mne hřál,
za oponou bály bez objetí,
prázdné radosti bez prokletí.
.
Tajemná měsíční na nebi zář,
zmizelý cit a rozpadlá tvář,
ve střepech zrcadel zjevů,
písně pohřební pěju.
Autor padající do neznáma, 04.06.2009
Přečteno 227x
Tipy 10
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Bíša, 11prdelka, Lenullinka, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí