VÍLA

VÍLA

Anotace: Když jsem to dala přečíst člověku mě blízkému, řekl že je to o mě. Posuďte sami)vy co mě znáte;)

Bloudil pustou zemí
hledal ji, ptal se.
Nikdo o ní nic neví,
odešla, ztratila se.

Odešla pryč, do jiných sfér,
bolest světa už neunesla.
Život k ní nebyl nikdy fér,
a on na kolena klesla.

Klečela. Kapky deště jí padaly do vlasů,
klečela a modlila se,
nikdo nikdá neviděl takovou krásu.

Najednou, nebesa se rozevřela,
to Bůh se nad ní slitoval.
Nebohou krásku na křídla vzala,
nebeská královna, s párem Pegasů.
Autor ProstěEMA, 04.06.2009
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, no.signal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí