Zabít?

Zabít?

Anotace: Je to tam místama nespisovný..... ehm... mám svůj styl xD

Slza stéká po tváři,
a pak letí, letí dolů...
Na vteřinku zazáří..(vidím nás dva, jak jsme spolu...)
Nedopadne,
zastaví se....
Zastaví se čas...
A je jen malá, malá chvíle,
než spustí se zas....
--
Co tu dělám?
Sedím.... čekám.....
Že se něco ve mě změní?
Asi, možná, nevím snad...
Už není čas na odpouštění,
a věř,že tohle nejde vrátit,
nemám, nemám už co ztratit....
---
Co když chybu najdu v sobě?
Sobě těžko odpustím,
Přísahám vám, začnu znovu....líp
a bez chyb....
Autor TrendyGirl, 05.06.2009
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: januve, zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí