Bývalo

Bývalo

Anotace: bylo...

Krásné ráno po probuzení,
bylo,
co bývalo,
už bohužel není

Zima a chlad,
hoří mi duše,
srdce mi jen
tiše dýše

Slzy z očí se derou,
na věcmi,
které viděly

Duše doufá,
že zapomenou,
bohužel vyslyšeny nebyly
Autor Lenullinka, 06.06.2009
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Vlk v rouše, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí