život?!

život?!

Anotace: nevim co dál... sem trošku pod vlivem ale jde to ze srdce,,,

proč pocit mám že všechno kolem strácí barvy?
je snad konec?nebo krize životní?
proč pocit mám že život nemá grády?
mám čekat až mě opět někdo poníží?
proč pocit mám že brodím se jen bahny?
když nůž do srdce zajíždí.........
Autor ronaldo99, 07.06.2009
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí