Ty..Jen ty...

Ty..Jen ty...

Anotace: Jednou všechno skončí..at chceme,nebo ne..

Ty jsi změnila můj svět,
pohled na život,a můj sen..
Teď v koutě sedím,a brečím..
vzpomínám na tebe jen..
Jen na tebe a tvůj hlas,
se kterým ožila sem zas..
Na ty city a pocity které hřáli nás..
Už jsou pryč,zas..
Já ti chci za vše poděkovat,
a časem slyšet tvůj hlas..
Miluju tě brouku můj,
chci zastavit čas,tak stůj..
Autor wejwa, 08.06.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí