moje S.O.S

moje S.O.S

Anotace: ojojóóóóóóóóóóóój sorry

niesom dokonalá,
aj ja mám pár chýb,
tak ako každý z nás..

vediť tak,
prečo ma život stále klame,
a sdrce na kúsky láme,
bolí to,
vieš?

nevieš..
nepoznáš..
netušíš..

a ja mám znova strach,
z ďalšieho pádu,
že zbúraš steny hradu,
mojho života.

že pustíš moju dlaň,
a ja stratím sa,
v tomto divom svete..

aspoň raz,prosím počúvaj moje volanie..

počuješ?

mám strach,
hlasito volám láska na poplach
S.O.S
Autor bejbyyyy, 08.06.2009
Přečteno 276x
Tipy 14
Poslední tipující: fab four, floreciente, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Psavec, Juraj Hrom, enigman, WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdo slyší
vidíš?

09.06.2009 19:28:00 | floreciente

Nesmutni, dokonalí jsou nudní...

08.06.2009 19:22:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí