Příběhy...

Příběhy...

Anotace: ...ve kterých se nikdo nesmál

Už zase půlnoc
protáhla se térem smutku

Příběhy drží stráž
Každý má svoji strážní budku
a jako kůl v plotě
zakotvený v nejistotě
nemůže blíž
Já taky ne
Nechce se mi
To spíš

Že nedosáhnu na příběhy cizí
No... Budiž
Však vzdálená jsem vlastním vizím
Tudíž
mě tlačí za čelem
a budí ze sna
Příběhy
ve kterých se nikdo nesmál
Autor Keneu, 09.06.2009
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, Jesper, Kristýnka15, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ST !

05.09.2009 13:21:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí