Nemohu

Nemohu

Anotace: +++++

Už nemohu být malá holčička,
ač chtěla bych.

Nemohu kreslit srdíčka,
ač ráda bych.

Nemohu vrátit minulost,
ač bych si to přála.

Nemohu ráda mít přítomnost,
ač nevím co bych za to dala.

Nemohu vážit si sama sebe,
ač bych asi měla.

Nemohu být krásná dáma,
ač ráda bych jí byla.

Nemohu žít svoje sny,
ač ráda bych je žila.

Nemohu zkrátit bolestné dny
ač duši bych za to upsala.

Nemohu žít pořád bez lásky,
ač i jiní mohou.

Nemohu být jako ty krásky,
ač ani ty nic nezmůžou.

/NEMOHU/
Autor Striptérka, 09.06.2009
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí