Beznaděj

Beznaděj

Anotace: no comment

Vždy úsměv na tváři
Nikde stopa stáří

Ještě nebyl Tvůj čas
Tolik beznaděje v nás

Lide na Tebe nebyli milí
Tak Ti pomalu ubývaly síly

Úsměv plný krás
Byla jsi jedna z nás

Včera ještě s námi
Vždy sama sebou
Nikdy na Tebe nezapomenu!

Z Tvých slabostí se poučíme
V úterý se navždy rozloučíme
Autor D.Angel, 31.10.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel, fakt príma lidé!

02.11.2005 17:15:00 | D.Angel

Že ty lidi, tak nějak prchají před životem...

01.11.2005 10:21:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí