Není to autoportrét

Není to autoportrét

Anotace: ..ale je to mé..

Uprostřed stínů sedící tělo,
Tak malé a křehké,
Prosím pověz,
Co bys chtělo..

Sklíčené v nicotné temnotě,
Hledá metafory pro svůj život.

Zklamané,
Víčka hýbajíc se nehnutě
A tak bezradné..

Narodilo se s břemenem,
jenž neunáší,
s toulavým kamenem,
díky kterému
rány nejdou zašít.

Neboj se malá,
Jednou bude tvá rána bezbolestná na těle,
Avšak v duši budeš tolik zralá,
ty můj malý Angele.
Autor Stepbystep, 11.06.2009
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

říct a čekat.. slyšet a odpovědět.. je důležité

11.06.2009 21:47:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí