Deprese

Deprese

Anotace: snažím se jí zahnat....

Nekompromisně, momentálně sama,
už lehce připitá.
To bude zase rána,
a cigaretový kouř se třepotá.

Jen on mi smí říkat lásko,
ale kde teď je??
Už přestaň ty pitomá sázko,
hrát si se štěstím, k čemu ti to je???

Sama, sama, sama, sama,
leze po mě deprese.
Ta děvka, mě až moc známá,
přišla asi z recese.

Jen tak na skok... na návštěvu,
jdi pryč já jsem šťastná.
Láska zamotala mi hlavu,
nechci tě už vidět ty má přítelkyně krásná...
Autor Striptérka, 13.06.2009
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí