Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: za jasu teplé noci...

V mých dlaních slunce dnes mi spalo
jak kotě předlo vlákna času
z blankytu nebe kradlo přízi
by znásobilo svoji krásu.

Pak do klubíčka stočilo se
polibkem mávlo nad obzorem
snům noční nebe vykouzlilo
hvězdami malovaným vzorem.

***

Samoten pod tím nebem stojím
a ve tmě hledám otisk dlaně
co toužila po pohlazení
když počítala plaché laně.
Autor Buližník, 14.06.2009
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Nút, Stepbystep, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je hezké snít
však dopravdy umět žít..
je pěkná dřina
když láska neusíná
a v srdci
něha s touhou
stulená do klubíčka
dřímá...

22.06.2009 09:47:00 | Nút

Moc hezké.

14.06.2009 17:14:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí