Smát se....proč?

Smát se....proč?

Anotace: Ani nevím, proč sem ji vlastně napsala...Je to všechno pořád dokola..i když se mnou to nemá nic společného..Posuďte sami, jestli se vám chce ji číst...

Vždy,když to tak příšerně bolí,
Každá rána plní se solí.
Kdyby se tak smířila s touhle rolí,
říká si.
Bez toho, o čem každou noc snívala si
Bez zbytečných ran na zápěstí,
od pořezání papírem..
Ví že to nic dobrého nevěstí.
Chce být šťastná,
protože je on.

Proč musí pořád něco hrát?
Usmívat se,
na člověka,co se vždy chtěl jen smát.
/možná jí/
Hrát,věčně hrát...
a nakonec prohrát.
Beze všeho zůstat osamělý stát.

I když nenávist krutá může se zdát,
Musí ji k sobě brát.
Ta na srdci nebude hřát.
Nová nejlepší přítelkyně,
přišla na její práh,
neobtěžovala se klepat..
Věděla že přijde,
slyšela ji po schodech dupat.

Kde byl když plakala?
Ptá se sama sebe
hlavu zaklání,
sleduje nebe.
Jeden mrak jí připomíná,
tvou podobiznu,
všude vidí tebe.

Je to jako černobílý film,
chce najít tu pásku,
aby se ten příběh který byl,
proměnil.

Rány vrátil...
od pořezání papírem..
ostrým jako ostří žiletky.
Schované v tátově skříňce.
V kravých prstech
ukazuje dvě strany mince.
Ale bez bolesti
a bez roznětky..
nic nevybuchne..možná.
Autor Dev_LATea_princess, 15.06.2009
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: januve, kikis, Lenullinka, Mounkey, bird225, Emira, Gabi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strašně mi to připomíná mě...Vzbudila jsi ve mě takový kus nostalgie a ikdyž je to jako ze špátného filmu, děkuji. Je to upřímné a na nic si to nehraje.

26.06.2009 12:05:00 | kikis

Jau jau, pořezání od papíru...Není to škoda??Je to zbytečnost!Všechno se zlepší!Chce to čas...Já to vím!ST za tu krásu krásnou

16.06.2009 19:57:00 | Mounkey

Je taková jiná... Ale hezká

15.06.2009 18:44:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí