Zánik

Zánik

Anotace: ... Všem přeji lásku, která dává chuť žít...

Ztrácím se, ztrácím,
pomalu zanikám.
Klečím a bojím se,
chvíli utíkám...

Nedaří se uniknout,
nedaří se dlouho,
tak raději zaniknout,
ty má nesplněná touho.

Vytrácí se síla,
vytrácí se víra,
na podnose zánik,
z reality únik.

Proniknout do jiné říše,
utéci všemu zlému,
napít se z láskyplné číše,
dát srdce jinému...

Ale komu, už nevěřím,
úzkostný strach a žal,
až se zase sešeří...
zlý sen si mě vzal.

Zanikni zlo, zanikni,
rychle dýchám, utíkám,
říkali mi, unikni,
už nad osudem nevzlykám...

Nepovedlo se a nepovede,
nelze z toho utéci,
mé tělo, duše to nesvede,
musím tedy protéci...

Tvými prsty od krve,
chlad, který již nezebe.
Smrtelný polibek dáváš,
tělo do rakve skládáš...

-žij v pokoji-
Autor toužím.jít.dál, 20.06.2009
Přečteno 264x
Tipy 14
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Isquieasuus, labuť, Paulín, padající do neznáma, Simísek, bejbyyyy, BARBYE, WAYWARD, zrrrr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I smutek a beznaděj plodí nové horizonty lidského poznání...Ilona

24.06.2009 14:29:00 | poetická ilona

úžasná báseň

23.06.2009 12:37:00 | zlomený a nanicovatý -__-

...co na to stále psát...na tolik smutku a beznaděje...?

20.06.2009 22:11:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí