Samotný Sám

Samotný Sám

Anotace: "K"

A člověk je sám, dnes i zítra, včera byl,
V linii vlastního stínu stěží přežívá.
Jak dlouho potrvá, aby pochopil,
že prázdná nicota výplní bývá..

Toho, jenž černý prostor svírá - v okruží.

Kolik dnů ještě dlaněmi proteče,
A kolik vzdechů hrdlo zachytí?
Vždyť nemusí proudy být, stačí, když teče,
A odpověď postačí ve vlčím vytí.

Kdo říkal, že hvězdy září? Když jen svítí ..

Nemusím studovat, abych chápala,
Když ve vlčí duši jistotu mám,
Nemusím tápat, abych váhala,
Že samotě – nevratně propadám..

Podepsán jménem: Samotný Sám.
Autor Analisieren, 20.06.2009
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí