Úplně sám bez ochrany

Úplně sám bez ochrany

Anotace: ...

Úplně sám bez ochrany

Když jsem sám v tichu potopený,
a mé útrapy a potíže přichází, jsem bez štítu, jsem bez ochrany,
a vše tak mnou lehce prochází.

Když mé srdce i duši vytrácím,
a bouřící moře s mou loďkou hází,
když bez přestání krvácím,
a má beznaděj tak krutě mrazí.

Co v té chvíli bude mou útěchou, a udrží mě nad nejhlubší temnotou.

Co mou nenávist změní v smíření,
a povznese nad nekonečné trýznění.

Hledám jen pro srdce své klid,
a trochu lásky, o které už nedokážu snít.

Hledám i pro svou duši vykoupení,
s přemocnou relikvií, co vše změní,
svatostánek a poslední útočiště,
a rozkvetlou louku, místo bojiště.

Stále můžu jen na útesu stát,
a se západem slunce vyčkávat.

Jeden krok od konce, jeden od záchrany,
jen s mou vírou, úplně sám bez ochrany.
Autor Mr. lonely, 22.06.2009
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí