Chci...

Chci...

Anotace: Chci..Tohle chci??!..

Zabijte mě - Já budu mít klid
Nebo mě nechte být.
Jsem jenom člověk co chce klid,
Zažít trochu lásky,být bez bolesti a nemít vrásky.
Nechci už žít,nemá to cenu,je pozdě..
Chci umřít,zabít se,nechci se vracet v době,
jako ten muž v hrobě.
Vemeš kudlu a nůž,
na tvář mi nakreslíš růž.
A pak budu mít klid už..
Chci umřít stačí to jen pochopit,
nic víc nechci,chci už jen odejít..
A důvod?..Chci mít klid!!..
Autor wejwa, 24.06.2009
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí