Mamince

Mamince

Anotace: Njn...

Bojím se vlatsní mámy,
co udělá zítra zas,
čekám na nové rány,
co neshojí čas.

Maminko,
dej svůj vztek pryč,
schovej klíče k mřížím,
zahoď tenhle bič,
já ke své lásce vzhlížím.

Maminko,
netrestej nás už víc,
odpusť tátovi,
pak i nám,
otoč k nám svůj líc,
...s tímhle přáním usnímám.
Autor andrea.milous, 25.06.2009
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí