Slzy

Slzy

Anotace: ...

Po očích slzy stékají,
útěchu malou hledají.
Najednou k nim někdo promluví
a slzy tiše odpoví.
Ten někdo jsem já, jsem tvá útěcha,
která tě v samotě nenechá.
Pohladím tě něžně po tváři,
jak v samotném scénáři.
Samota odejde,
slzy pominou a dny,
kdy se setkáme,
rychle uplynou...
Autor Engel16, 25.06.2009
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: TetaKazi, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí