Je to rok

Je to rok

Anotace: ...a já stále ještě vzpomínám...mrzí mě to, jenže nic nejde vrátit..mohli sme být spolu..a možná jsme to všechno zkazili...život je tolik krátký!!..na to abysme smutnili..jenže to jinak nejde..

Je to rok,
co jsme se seznámili.
A moc brzy náhle se sobě odcizili.
A důvody? Ty nejsou k mání.
Jsou zahalené k nepoznání.
Čekaní na tvoje zavolání..Nepřišlo.
A možná pýcha byla hrobem naší lásky.
Vzpomínat budu dál.
I když to bylo krátké-
(nemuselo být)



Až ztratíš něco cos miloval,
nestůj pořád na jednom místě!
Jdi dál,
i když ten, kohos ztratil, někdy šeptal
..miluji tě...
Dávno svou šanci promrhal.
Tak třeba někdy v jiném životě..
jak jsi mi před rokem říkal.
Ale vždyť jiný život už nebude!!!!
Autor Dedillope, 26.06.2009
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: poetická ilona, zlomený a nanicovatý -__-, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí