Ve starém domě

Ve starém domě

Anotace: se spoustou bot

Ztracené ve starém domě
děvčátko, neví kam dál.
Ne, to není příběh o mně,
i když by se podobal.

Nemá strach ze stínů, ze tmy.
Jenom z pusté prázdnoty,
která ukrádá lidem sny
a rozhazuje boty...

Složila už všechny páry,
jednu k druhé, jak má být.
Ji samoty chytly spáry,
ona nemá o kom snít.

Mezi lidmi ztratila se,
ti jsou jak dvojice bot.
Každý z nich jí vysmívá se,
staví neviděný plot.

Těžkou bránu do zahrady,
kde by měla chvíli klid.
Z lásky poznala jen pády.
Svou cestou se snaží bít.

Skrz samotu s botou v dlani,
přes škleby všech kolem ní.
On nemyslel jenom na ni.

...pro mě nebyl poslední.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 26.06.2009
Přečteno 272x
Tipy 11
Poslední tipující: slečna.závist, V e r u n k a, Psavec, WAYWARD, Tacca, Kapka, zenge, Markéta Hl., Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posbírat boty složit je do párů
a potom počkat si
na prince,v kočáru...

26.06.2009 15:41:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí