Černá růže

Černá růže

Anotace: závist

Květina snad nejvzácnější
vykvetla jí v zahradě
leč sousedé závistnější
nebyli moc v náladě...
Tak svolali všechny pány
prozkoumat tu nádheru
aby všichni do jednoho
došli k témuž závěru.
,,Máme tu čarodějnici!
Všichni víme co je zač!
Upalte ji na hranici!
Modlete se otčenáš!"

Dítě volá:
,,Heleďme se!
Dívka tiše zpívající
cosi v rukách s sebou nese!"
-černou růži na hranici-
Autor Duhová, 28.06.2009
Přečteno 338x
Tipy 22
Poslední tipující: martinaV, kikiis, hašlerka, Němá, Žena z Marsu, Stoneman, Andělskými perutěmi chráněna, bejbyyyy, januve, batůžek na motorku, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lidská závist nezná mezí...pěkné

17.09.2009 09:39:00 | hašlerka

Ve jménu Boha... ať zemře! st

04.07.2009 13:31:00 | Stoneman

Ta závist je bohužel mezi námi a docela často se s ní setkáváme!

28.06.2009 19:03:00 | Kubino 2

Též se mi jeví zajímavě a líbí!

28.06.2009 15:56:00 | labuť

zajímavě napsáno

28.06.2009 15:52:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí