Dopis

Dopis

Anotace: Lásku najdeš i v hlubinách temnoty a smrti. Překoná totiž všechno...

Sbírka: Kapka lásky

Má Lásko,
Chtěla bych ti dnes jen říct,
Miluji Tě a nic víc.
Však odcházím pryč, to už vím,
Do míst, kde žije pouze stín.

Slzy skrápí polštář můj.
Lásko, prosím, při mně stůj.
Já Ti nechci sbohem dát,
Však není správné Ti dnes lhát.

Odcházím, já umírám.
Smrt už dveře otvírá...
Jde si pro mě, cítím ji tu.
Kéž bych byla dnes bez citů.

Lásko, Miláčku,
Ztrácíš se mi...
Ztrácíš se mi mezi všemi...
...těmi, co už nejsou...
Lásko, kde jsi?
Já jsem v nebi?
Ty tu nejsi, stýská se mi...

Sbohem Lásko!
Autor Baree, 28.06.2009
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí