Pamatuju si

Pamatuju si

Anotace: flashback, pár let zpět, vlastně to není báseň, omlouvám se

Pamatuju si, jak sedíš v hledišti,
pamatuju si, spínací špendlík, cos mi dala,
pamatuju si, jak ti podklouzly boty na ledu,
pamatuju si, jejich barvu,
pamatuju si, tvoje košile, mikinu, sukni..atd.,
pamatuju si, tvoje vlasy ve slunci,
pamatuju si, mašli ve tvých vlasech,
pamatuju si, naše cesty metrem,
pamatuju si, z nich ale jen tebe,
pamatuju si, na to jak jíš bagetu,
pamatuju si, jak jedeme autobusem,
pamatuju si, tvojí hlavu na mým rameni,
pamatuju si, jak jsme spolu divadle,
pamatuju si, jak jsme v divadle, ale ne spolu,
pamatuju si, náš první polibek,
pamatuju si, jak jsi mi vynadala, že jsem otevřel oči,
pamatuju si, tvoje slzy,
pamatuju si, jak ses ke mně tiskla,
pamatuju si, tvojí chůzi,
pamatuju si, stisk tvojí ruky,
pamatuju si, lavičky na kterých jsme seděli,
pamatuju si, kdy jsem byl nejšťastnější v životě,
pamatuju si, že to bylo s tebou,
pamatuju si, jak piješ čaj,
pamatuju si, hezký věci, co jsi psala,
pamatuju si, jak běháš na hřišti,
pamatuju si, jak říkáš, že mě miluješ,
pamatuju si, jaký jsi měla pohled na svět,
pamatuju si, že jsi byla úžásná uvnitř,
pamatuju si, nenávist v tvých očích,
pamatuju si, tvůj smích,
pamatuju si, že máš hezký písmo,
pamatuju si, co o sobě jsi mi dávala číst,
pamatuju si, i sušenku, co jíme,
pamatuju si, jak jsem tě tenkrát kousnul,
pamatuju si, jak jsi kousala ty mě,
pamatuju si, že jsem byl jednou u tebe doma,
pamatuju si, jak to tam vypadá,
pamatuju si, jak moc jsem věřil v naši lásku,
pamatuju si, jak mě zabíjíš pohledem,
pamatuju si, jak se trápíš,
pamatuju si, tvůj výsměch,
pamatuju si, každý tvoje odmítnutí,
pamatuju si, poslední obejmutí,
pamatuju si, jak říkáš, že to dělám jen horší,
pamatuju si, tvoje přehlížení,
pamatuju si, nenávistný oči,
pamatuju si, toho mnohem víc,
pamatuju si, Tebe.
Uvědomuju si slzy.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 29.06.2009
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, *whatsoever*, Anne Leyyd, padající do neznáma, dream in emptiness, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je lepší zapomenout...*:/

15.05.2011 15:46:00 | PIPSQUEAK

Nádehrná! Krásná! Skvělá! Nemám co dodat ...

30.06.2009 21:50:00 | Anne Leyyd

někdy nám zbudou jen ty vzpomínky :(

30.06.2009 21:44:00 | padající do neznáma

dojemná ='( někdy si prostě člověk potřebuje zabrečet..

30.06.2009 05:42:00 | dream in emptiness

to si pamatuji
celé dilko tvé

29.06.2009 18:30:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí