Výčitky svědomí

Výčitky svědomí

Anotace: ...

Je to jak spaní na růži
se skleněnými střepy,
co se Ti zabodnou pod kůži
a na mysl se lepí.

Jen se zkus přesvědčit, že to je sen,
jen si zkus najít cestu ven,
ven z bludiště myšlenek,
co vypadaj' hezky navenek
a pak Tě nechají udusit,
doušek smrti zakusit.

Marně budeš prosit, žádat
výčitky svědomí Tě nechaj' padat
do propasti
plné smutku, temna, strasti...
Autor Werika, 29.06.2009
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Kristýnka15, no.signal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vyjádřené :-) tip

09.07.2009 14:18:00 | no.signal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí