Smíření

Smíření

Rozjařené tváře ztratily
se tiše v davech prchajících
usnula naděje na vavřínech

probrala se duha na nebi
bezcestná přehlídka na molu krásy
záblesky v očích s problesky štěstí
uvadlá lilie v zaťaté pěsti
jako labuť neobdivná

rozlétané cáry do volných dní
s branou v srdcích otevřenou
vzdát holt nepoznaným
zvykům
bez ostychu přátelství
i zápalu lásky
při zapadajícím slunci
v jádru na nočních rozcestích

čtyřlístek pro štěstí za pár slov
osudy plující přes němně rozbouřený stroh
v pralinkách
a známky z koutů rozesmátých masek
nemizí otočením kalendáře

jen
když nenápadně zabrousím do diáře
odplouvám s beznadějí

na kytaře
vstříct zapomnění z přetrhaných
měsíců zklamání

střízlivě opilá
Autor padající do neznáma, 30.06.2009
Přečteno 312x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, labuť, zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Mbonita, bejbyyyy, Lenullinka, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krááááása :-)

30.06.2009 21:51:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí