Křehkost vlastní duše

Křehkost vlastní duše

Anotace: Kdo přijmeš tmu vlastní duše, získáš mnohem víc, než jen pouhou zkušenost...

Zklamání, bolest, tiché naříkání,
chvílemi snad i magické zaříkání.
Myšlenky běhaly závody s časem,
byla jsem dáma s tím útlým pasem.
Cílová páska vláva už vítězstvím,
já jsem si běžela pozvolna za štěstím.

Na cestě rybníky, cesty a jámy,
dvě oči zklamané té mojí mámy.
Radost se ztratila, přišly jen slzy,
plány jsem zhatila, stojím tu mezi.

Vrátit krok, skočit zas v minulost ?
Byla bych panenkou pro její strnulost.

Budoucnost nemaje, sny jsou jen sny,
okamžik mizí mezi všedními dny.
Slunko se schovává za mraky smutků,
budoucnost čeká na prožití skutků.

Sluneční paprsek přec mě jen pohladí,
mé vrásky trápení malinko vyhladí.
Do očí jiskru nechám zas vpustit,
kolotoč života musím přec spustit.

Nejlépe doma, uvnitř tlukotu vlastního srdce,
našla jsem domov svůj, konečně a přece !
Autor Ráchel, 30.06.2009
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Radek.oslov.Šafárik, Indigo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...

23.07.2009 12:34:00 | Radek.oslov.Šafárik

Je vidět jistý druh posunu v mnoha ohledech.Rosteš Ráchel, jako básník i jináč, to si piš!

01.07.2009 20:30:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí