Náhrobek můj

Náhrobek můj

Anotace:

30.03.2009 13:46

3

Náhrobek můj

Hřbitovem procházím
po náhrobcích se dívám
hledám a nenacházím
své jméno vytesané

špatně se dívám
nejsem křesťan
jen sebevrah

přesto hledám
pomale se rozpadám
svůj hrob
nemůžu nalézt

i když jsem mrtvý
nároky mám
jen jsem se
s mrtvolou miloval

začíná ráno
těžko se jde
ke své rakvi
se blížím
kohout kokrhá

já uléhám
a vzhůru hledím
náhrobní kámen
mé jméno má
s nápisem

NENÁVIDĚL SÁM SEBE
ČERNOU DUŠI MĚL
TAK ODEŠEL
Autor JarekBrnoCz, 01.07.2009
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Tacca, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí