Děsivý výkřik a pak ticho

Děsivý výkřik a pak ticho

Anotace: :)

Krčíš se tam někde v koutě,
jdou po Tobě vlci, chtěj Tě.
Láká je pach smrti a krve
a to je začátek noci teprve.

Strach Ti oči zavírá,
plamen Tvůj už umírá.
Cítíš ve vlasech horký dech,
v duchu prosíš: „Mně nech“.

Kudlu či pušku – nic nemáš,
něco dalšího marně hledáš.
Modlíš k někomu nahoře,
tiše přemýšlíš o pokoře.

Přeci jen, je tu jedna naděje,
snad osud se přívětivě usměje.
Otevřeš oči, na vlka se zadíváš,
vítězně se pomalu usmíváš.

Je to jen Tvůj vnitřní strach,
stačí ho jen v hlavě překonat.

A pak…

Děsivý výkřik ozve se místností
a se mrtvolné ticho rozhostí…
Autor Wyrda, 01.07.2009
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, *whatsoever*, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je teda pěkně strašidelná

01.07.2009 23:24:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí