Časy se mění

Časy se mění

Anotace: Ale je jen na nás, jak budoucnost se změní.

Prý to co bývalo
už není,
ale nezapomeň,
že se časy mění.

Co bývalo,
už být nemusí,
co bude,
jen na nás závisí.

Mnoho myšlenek
k mnoha rozhodnutím svedlo
vyslechneš někdy,
co mě k tomu vedlo?

Vzpomínky vepsané
na noční oblohu,
staré i nové
zpět je vzít nemohu.

Nelituji ničeho,
čeho jsem se dopustila,
jen doufám ve chvíli,
kdy bys mi odpustila.

Nevím přesně co,
to musíš vědět Ty,
snad se trochu zamyslíš,
co znamenají tyhle věty.

Naše světy se už tolikrát rozdělily,
ale znovu našly cestu zpět,
tak se Tě ptám zas a znovu,
proč rozdělit je má pár vět?
Autor januve, 03.07.2009
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Oťas, Radek.oslov.Šafárik, Gudula, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí