a kam šel?

a kam šel?

Anotace: ..

Stupidní hledač minulostí
zapomenutý pod postelí
Nebo na půdě?
Kdo přesně ví?
Já ne..
Je to o ničem
honit se za tím, co nezískáš
Je to o něčem
uvědomit si prohru,
uvědomit si, že prohra bolí
Nehledat v minulosti to, co se dá napravit,
protože holka.. To už se nedá
Stupidní vyhledávač lásek
ten, co leží pod polštářem
Zmuchlaný, jako kapesník vybrečených slz
Stupidní blábol dnešní doby
A kam šel básník?
Hledat..
Autor Sajurii, 03.07.2009
Přečteno 395x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, Gudula, páááááááá, enigman, sestra-konec, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tam...

04.07.2009 01:05:00 | enigman

Nebo se na to vykašle...

03.07.2009 21:27:00 | Sajurii

...snad najde, co hledá..

03.07.2009 21:25:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí