Dnešní ráno

Dnešní ráno

Anotace: Všem přeji přenádherný prodloužený víkend...(a Ti, co ho mají pracovní, ať i tak úsměv neztrácejí :) )...

Jen otevřeš oči
a šílený řev,
proč tolik hněvu,
proč neslyším zpěv?

Něco si chceš dokázat,
chceš být můj pán,
ale to Ti nevadí
můj na duši šrám?

Stékají slzy, bolest
projíždí celým tělem,
omlouváš se, opět
vyžaduješ něhu směle.

Když nelze pláč utišit,
pryč honem odcházíš,
slyším klíče v zámku,
s květinou přicházíš.

Kytička voňavá, krásná,
ale ty rány nezahojí,
myslíš, že je v pořádku,
když se každého dne bojím?
Autor toužím.jít.dál, 04.07.2009
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: Xindy, Isquieasuus, Paulín, Psavec, Simísek, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Gudula, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžké žití máš.
Je jen na tobě co s tím uděláš.

05.07.2009 16:40:00 | Paulín

utěky ,spasení

04.07.2009 17:32:00 | Radek.oslov.Šafárik

...teda jestli utéct chceš.

04.07.2009 16:27:00 | Květka Š.

Najdi v sobě sílu, určitě jí máš a uteč!

04.07.2009 10:51:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí