Smutné děti

Smutné děti

Anotace: naprosto nečekaně...o smutných dětech

Smutné děti

Jsme sami a máme strach
Rodiče nám vzala společnost
Vzali nám je lidé v škraboškách
Tiskneme se k sobě, když je nám zima
Snažíme se zahřát
Svět se k nám zachoval zle
Ale my, ve své dětské duši se nevzdáváme
Možná dříve než ostatní dospíváme
Ale svět a jeho zlo nám naše dětství nikdy neukradne
Žebráme, máme hlad, jsme hubené
Jsme nemocné
Ale jsme bohaté
Jsme sirotci, ale je nás hodně, máme jeden druhého
A vy, s mincemi v peněženkách, nemáte často ani sami sebe
Když je nám zima, schoulíme se k sobě
A mráz obejme jiné
Někdy však jeho objetí neunikneme
Někdy zmrznou naše srdce v led
Jako bychom náhle dospěli
Jsme děti, jsme sirotci
Jsme vaše budoucnost
Tak važte si nás
Protože někdy, jen občas, když hvězdy svítí vysoko na nebi, máme strach
Autor Jesper, 07.07.2009
Přečteno 212x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Glloxy, Xindy, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá myšlenka :) Líbí se mi...

07.07.2009 17:16:00 | Xindy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí