Jak jen...

Jak jen...

Anotace: ...

Oči rudé od pláče,
vzpomínky co stárnou.
Smutek nechce odkráčet,
myšlenky mě dolů táhnou.

Jak mám jenom překonat,
svoje srdce, svoji duši.
Dál s tím musím bojovat,
ale že je konec dávno tuším.
Autor Sýkorka07, 07.07.2009
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí