Paleta s tuží

Paleta s tuží

Anotace: .........

Skončil den. Nastala první noc –
druhá, hned třetí
Vysvitly hvězdy –
ti potratní skřeti

Nechtějí odejít
z té černé palety
se kterou maloval
Bůh dávno před lety

Kolik těch nocí
nastane beze dne?
Zdá se že tuž je
v paletě bezedné

A socha malíře
ve výhružné póze
tyčí se vysoko…
vysoko na obloze
Autor Chašmodský, 09.07.2009
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: Fighting Dreamer, strašidýlko-střapatý, zenge, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně napsané...

11.07.2009 12:56:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí