Všechno je špatně

Všechno je špatně

Anotace: třeba to přejde ...a třeba už ne

Bolí mě vstávat,
a srdce se vzpouzí,
že není komu lásku dávat,
jen po tom teď touží.

V chaosu pocitů,
vzpomínky tečou,
absence citu,
údy se klepou.

Už brzo ráno proklít celý svět,
litovat a sebe sama nenávidět,
držet v sobě stohy vět, zkomírat tiše,
bořit tesáky do vlastní duše.

A krvácet nejhezčí chvíle,
a v nicotě se pak topit,
ničit sen o princezně a víle,
za cihly bolesti se zazdít.

Vzal bych nůž a dílo dokonal,
už dlouho jsem se světem loučil,
nevyšlo nic v co jsem doufal,
tak s doufáním jsem skončil.

Už není naděje.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 11.07.2009
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, ewon, Bíša, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždy je naděje.. krásná, ale smutná..=(

12.07.2009 12:05:00 | dream in emptiness

moc hezké...

11.07.2009 19:14:00 | Linda Etschyick

...naděje umírá poslední, těším se, až si jednou od tebe přečtu něco radostnějšího, ....si počkám...:)

11.07.2009 10:32:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí