depresivní naladění

depresivní naladění

Anotace: není

V tom chladu, co mou duši plní
černý stín na prameni štěstí sedí.
Sedí a nahlas chechtá se
ten zvuk až ke mě nese se.
Je třeba zabít temný stín
co duši mou, muj pramen štěstí, zneuctil.
Tahám ho za vlasy, on se však nedá.
Zvednu ho o kousek, tím pevněji si sedá.
Je to škodolíbý prase
chechtá se víc, znova a zase.
: Zmiz hloupý stíne!
Táhni, ty svině!:
Doufám, že zhyne a zetleje
že zmizí z pramene štěstí a naděje
dřív, než se mu to povede.
Tak tak se držím, pomalu chřadnu
když tu stín sedí v prameni na dnu.
Autor netopyr333, 11.07.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přímo jako z Poea. Vítej na Literu:-)

11.07.2009 13:34:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí