Sen

Sen

Anotace: O vězení...

Sen

Mám sen že za den Změním svět
o svobodě už nebudu snít
chci jen svůj život zpátky mít
Můj sen je velice prostý
chci se jen dostat z těchto mříží
a mít svobody dosti
Jsem tu za nevinu
chci zas ven
a uvidět jak plyne den
Chci vidět tebe
Chci vidět nebe a mraky
u řeky chytat raky
Chci můj sen
Tak proč mi ho nechcete splnit
Chci ven!
Autor Adik121, 11.07.2009
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí