NÁLADA

NÁLADA

Anotace: proč vůbec žijeme a žijeme vůbec?

Dlouhou černou niti
svázali mě, ti prevíti!
Kdo je ještě tady v síni
svázali tě též ti prevíti?

Nevidím,
mám v očích lesk slzy

Neslyším,
přes otravné hlasy

Necítím,
přes temno děsu a prázdnoty

Nevnímám,
vás přes závěsy stínů minulosti

Žiju v prázdnu, ze dne na den
žiju vůbec, nebo je to sen?
Bavlněný šátek z ruky padá mi
bojím se okamžiku, kdy se dotne zemi.
Autor maedison, 11.07.2009
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: doktor srdcí, bejbyyyy, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo ví...

11.07.2009 23:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí