Nikdy

Nikdy

Anotace: Někdy se Sny zdají být tak krásné, pak je odradí pouhý nádherný článek. Pak se divte, že se motýli přes noc schovávají.

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Nikdy nebyl,
nikdy nebude.

Vše bylo a je,
předurčeno k záhubě.
Nikdy nespatří,
světlo světa.
Za temným závojem,
vždy ukryta.

Nikdy nebyl,
nikdy nebude.

Příliš mladá,
příliš krásný.
Příliš smutná,
příliš vábný.

Nikdy nebyl,
nikdy nebude.

Pošetilá stvoření,
a jejich sny.
Neunavující hemžení,
a jejich představy.


Nikdy nebyl,
nikdy nebude.

Sny se mění v prach,
jako rty praskají.
Hořkost v ústech stoupá,
a příběh nedopsaný.

Vše je předurčeno k záhubě...
Nikdy nebyl a nikdy nebude.
Autor Němá, 11.07.2009
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí