Volám Tě

Volám Tě

Anotace: blablablabla

Anděli můj drahý
já volám tě nyní
teď když na dně jsem.
K sobě já pustila jsem vrahy
jež barevný svět špiní,
barvy kryjí šedí a berou štěstí útokem.
Šlapou si po lásce, kopají do lidí
za svoji neúctu vůbec se nestydí.

Věř mi můj anděli-ti nebudou jiní
Autor Lité, 12.07.2009
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ, Gudula, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí