Večer

Večer

Anotace: Pro ty, kdo neumí a nechtějí otočit stránku.

S vážnou tváří řekl klidně podvečerní chlad:
-Vzpomínka jsem a ve vzpomínkách žiji,
výčitka, která nepromíjí,
s obrázky teď budeme si hrát.-

Obrázky, které na zdi visí,
darovaná růže opuštěná, zvadlá,
fotka dvou úsměvů a zoubky krysí,
nedopsaná báseň, co pod stůl spadla.

Je večer cynik a paradoxu král,
bez plánů příštích se objeví tíha,
navždy je ztracen, kdo navždy miloval,
pod lampou mlčí zavřená kniha.

Za všední tváří vytesanou v žule,
omračuje klesající sráz
a bolest jako hodináře zvůle
na vteřinu dlouhou zastavuje čas

A stesk se klene do sakrální výšky
a za obzorem smutně hřmí,
to dopadají slzy ochočené lišky,
co ocitla se za dveřmi
Autor Ennske, 12.07.2009
Přečteno 334x
Tipy 15
Poslední tipující: Házté, Druza, Gudula, danav, Psavec, Marfuša, jedam, Mbonita, Zpátky, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí.. a moc... STčko

17.07.2009 16:03:00 | Druza

ťuky,ťuky na dveře,ať mi smutek otevře... Moc krásná!!

12.07.2009 22:06:00 | hašlerka

Povedené ... obzvlášť konec!

12.07.2009 21:20:00 | Zpátky

...pro mě to sice není,ale dovolím si dát ST***

12.07.2009 20:51:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí