Nesnesitelná lehkost bytí..

Nesnesitelná lehkost bytí..

Anotace: není pravda.. Nečti to, přece nemusíš, tak proč bys to dělal?

Nesnesitelná lehkost bytí
Život v díře
B,ez slunce, které odmítlo svítit
Osamělá žena za mřížemi,
nevychází…

K čemu je život, když se nežije
Láska, co klopýtá

Jen bubák co ožije,
když jsi sám…

Nesnesitelná lehkost bytí
Realitu přežívat, jen aby se neřeklo

Otevřená kniha
s nesmyslnými slovy,
které prostě nepochopíš..
Chtěla bys, ale nikdo tě nenaučí je číst

K čemu je v životě jen přežívat?
K čemu je ho prostě celý prospat?

A co ta žena za mřížemi?
Zapoměls?

Tok myšlenek
s probořených hrází ulítlé hlupačky,
která prostě zapomněla žít

Možná si chtěla přečíst pár řádků té knihy,
on to nedovolil
Tak se zastavila na místě, kde stojí pořád,
jako zbitý pes, kterého páníček nastokrát bil…
Autor Sajurii, 12.07.2009
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, Radek.oslov.Šafárik, Gudula, jedam, Zpátky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

19.07.2009 17:36:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí