Skrz tmu tvého pokoje

Skrz tmu tvého pokoje

Anotace: This is the end of your life

Skrz tmu tvého pokoje
a světlo v tvojí duši je
jen zbytek všeho zatmění
jak zmatek v hlavě, ztracení


Tak pojď sem, pojď a ukaž mi
jak štěstí už ti nepatří
tak pojď a pověz
kdo to je?
že smutek v sobě buduje?
Autor Elizabeth-Lili, 13.07.2009
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí