"Vyvrcholení" 2

"Vyvrcholení" 2

Anotace: Jen se snažím vypsat tu bolest...nejde to...tak alespoň trošku snad... Vám přeji jen lásku a žádný pád...

Byl to vrchol,
hrůzný den,
tma tmoucí,
jak černý sen.

Už neutápěly jen
urážky, rány, slzy,
realita, ne tedy sen,
jak by umřít vše mělo brzy.

Okolo lidé, bílé pláště,
samá bolest do nitra se dere,
co musí zažít ještě,
kde se tolik zlého stále bere...

Další den a další a další...
procitnuta sic již,
byl v husté mlze, ohni,
přikována na kříž...

Utrpení, co nebere konce,
naopak se stupňuje,
pocity, myšlenky rvou se,
výbuchem to graduje...

Je nepopsatelné slovy
dění posledních dnů,
mohly by být napsány stohy,
nikdy neobsáhnou bolest "snů"...

Tedy reality, sen by byl milejší,
celkový kolaps roztrhal duši,
zdálo se v danou noc vše nejzlejší,
přišlo horší ráno, smrt nesluší...

Téměř přišla, vzala hodně,
odešla a něco přinesla,
smutná mysl, smutek v domě,
proč vše neodnesla...
Autor toužím.jít.dál, 13.07.2009
Přečteno 287x
Tipy 17
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Psavec, nejsembásník, Mbonita, Simísek, Květka Š., Paulín, Isquieasuus, jedam, v.hercik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím se shakespearem!!! Nebreč nad rozlitým mlíkem, ale opři se do toho. Sama!!!!! Musíš chtít TY SAMA - pak to půjde. Někdo ti může ukázat cestu, vyslovit názor...ale pomoci...pomoci si musíš sama. Já věřím, že to dokážeš! Držím ti pěsti. Udělej tlustou čáru a začni znovu teď!!! Stojím při tobě! Hodně štěstí!

18.07.2009 12:06:00 | Dalimila

zajímavé

16.07.2009 16:07:00 | Radek.oslov.Šafárik

přesto píšeš a to je dobře..Jen tak dál!

13.07.2009 18:46:00 | T-Mac

to se dřív necháš zabít, než to konečně pochopíš?
máš to ve svých rukou, jen ty s tím můžeš něco udělat...
promiň...človíčku...je mi to moc líto...

13.07.2009 18:21:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí