pro Ayame

pro Ayame

Anotace: žádný strach..

Proč právě včera muselas mi psát?
A já myslel, že jsi dávno zapomněla.
Už není o co stát...

Jen jestli dýchám, jestli tu žiju,
že snad šťastný tu jsem,
tomuhle se vážně směju.

Protože radost se ze dne na den ztrácela,
a ztrácí, bolest z minulosti se mi vrací,
tvá věštba vůbec nevyšla.

Za tu chvíli, co jsem s tebou nebyl,
jsem se vážně moc změnil,
jsem horší než jsem kdy byl..

Ale to je jedno...

A tvůj černý sen o mně,
se spíš nenaplní,
já už zapomínám, co je to snění.

Když na tebe tu vzpomínám,
srdce mě bolí,
až vztek mám.

Radši už zapomeň úplně,
dávno jsem zemřel,
jen ještě vzpomínka na tvoje dlaně..

A pak rychle pryč do mojí prázdnoty.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 14.07.2009
Přečteno 338x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Xindy, Le ver luisant, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, labuť, WAYWARD, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám, že tuhle jsem číst mohla, a pokud ne, odpusť...zapomenout...nejde...promiň mi to

14.07.2009 22:57:00 | fuu

btw. jsi vždycky říkal, že ayame s velkým A, se ti nelíbí :-)

14.07.2009 22:57:00 | fuu

...za ST

14.07.2009 13:16:00 | WAYWARD

..smutek z probuzených vzpomínek...

14.07.2009 12:20:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí