Vysvobození

Vysvobození

Anotace: sen... když ožívají vzpomínky

K ránu sen mě dohání,
v něm skoro vše je jako dřív,
tam vítr koruny stromů rozhání,
kde mrtví dlí.

Jsi tam opět se mnou,
tak jako jsi kdysi byla,
zas tam ležím s tebou,
ale něco je jinak.

To já.

Když ostrý nůž ti podávám,
bys mi žíly přeťala,
podivně se usmívám,
-chci abys mě vysvobodila!

Tak krev mi z rukou teče,
ztrácím zbytky sil,
pláče nyní srdce,
pocity, co jsem žil.

Držím se tě pevně vílo,
a konečně odcházím,
tvá tvář se mění v bílo,
krvácím...

Hromy třesky blesky,
ze snu musím vstát,
neměla jsi mi,
minulost připomínat.

Nechci na svůj život vzpomínat!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 15.07.2009
Přečteno 318x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, *whatsoever*, Radek.oslov.Šafárik, Zpátky, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesmutni..

15.07.2009 18:00:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí